ΠΡΟΤΑΣΗ
Δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη πρόταση που ικανοποιεί τις ανάγκες στην έντυπη επικοινωνία του οργανισμού σας. Αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εντύπου αλλά και την σχέση ποιότητας τιμής φροντίζουμε να σας δώσουμε ιδέες και προτάσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
Σχεδιάζουμε ή τροποποιούμε για εσάς την μακέτα που θα επικοινωνεί το σωστό μήνυμα για την επιχείρησή σας. Δουλεύουμε με επαγγελματικά πακέτα σχεδίασης και, δινουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες: δημιουργικές ιδέες, εικόνες υψηλής ανάλυσης, ορθογραφημένα κείμενα ακόμη και σε πολυτονικούς χαρακτήρες, ενδιαφέροντες συνδυασμοί χρωμάτων ΡΑΝΤΟΝΕ, στοιχεία που θα αποδόσουν σωστά την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Δουλεύουμε σε συνεχή συνεργασία μαζί σας για πιθανές τροποποιήσεις ώστε το σχεδιαστικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

ΜΟΝΤΑΖ
Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους ηλεκτρονικής στοιχειοθεσία που εξασφαλίζουν την άρτια μετάβαση από τη σχεδίαση στην εκτύπωση. Στο στάδιο αυτό γίνεται η συναρμολόγηση των στοιχείων της εργασίας σας με στόχο να εξασφαλίσουμε για εσάς την πιο αποδοτική και οικονομική χρήση της επιφάνειας του χαρτιού, μειώνοντας όσο το δυνατόν τα υπολοίματα και έτσι το τελικό κόστος

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η εταιρεία μας διαθέτει εκτυπωτικά συστήματα διαφορετικών κατασκευαστών που διασφαλίζουν την ταχύτητα, ποιότητα αλλά και την βέλτιστη λειτουργία του τυπογραφείου, δίνοντας την δυνατότητα στους χειριστές να προλαμβάνουν οποιαδήποτε σφάλματα της εκτυπωτικής διαδικασίας. Είτε εκτυπώνουμε κάρτες είτε ένα σύνθετο έντυπο είμαστε προσηλωμένοι ώστε να αποτρέψουμε τον «δαίμονα του τυπογραφείου».

ΜΕΤΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Στην μετεκτύπωση τα εκτυπωμένα φύλλα θα πάρουν την τελική τους μορφή μέσα από την καθετοποιημένη μονάδα μας. Κόψιμο, δίπλωμα σε πολλά σχήματα, σύνθεση, συρραφή, κόλληση, πλαστικοποίηση, κ.α., αποτελούν μερικές μόνο από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε στην ΑΡΧΕ-ΤΥΠΟ ώστε το δικό σας έντυπο να κάνει τη διαφορά!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Η παράδοση των τελικών προϊόντων πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε χώρο έχει συμφωνηθεί! Στην ΑΡΧΕ-ΤΥΠΟ διαθέτουμε ιδιόκτητα οχήματα που θα μεταφερουν με ταχύτητα και ασφάλεια τα προιόντα στο χώρο σας, συσκευασμένα για την προστασία τους από φθορές και την καλύτερη δυνατή αποθήκευσή τους

Mέσα από την καθετοποιημένη δομή της εταιρίας μας, δίνεται η δυνατότητα να έχετε μια συνολική θεώρηση της πορείας της εργασίας σας και έτσι εγγυόμαστε το άρτιο αποτέλεσμα.